Minden lakás egyedi eset, ezért igyekszünk személyreszabottan a lakás alaprajzához, a megrendelő elképzeléseihez vagy az adott problémához igazítani az ajánlatunkat.

E-mailes, vagy telefonos egyeztetést követően általában egy - teljesen díjmentes - személyes találkozót javaslunk lehetőleg a lakásban, ahol átbeszéljük az igényeket és a lehetőségeket. A személyes találkozót követően a feladatok komplexitásához mérten árajánlatot küldünk leendő megrendelőnk részére, amelynek elfogadásakor kezdődik meg a tényleges tervezési folyamat.

Teljes körű lakberendezési tervezés

A teljeskörű tervezés komplett tervdokumentációval együttjáró munkafolyamat, amely tartalmaz építés–bontási tervet, berendezési tervet álmennyezeti tervet, világítási tervet, burkolási tervet, hangulatkollázst a berendezett helyiségekről, látványterveket bútortervezést, illetve a mobil bútorok kiválasztását, lámpatestek kiválasztását, falszín és tapéta kiválasztását, lakástextíliák kiválasztását, függönyözési tervet.

A szolgáltatás díja:  

200 nm felett 3.000 Ft /nm, 100-200 nm között 4.000 Ft/nm, 100 nm alatt 9.000 Ft /m2  

Lakberendezési tanácsadás

A helyszíni, egy alkalmas tanácsadás  9.000 Ft-os óradíjas elszámolásban történik. 

Ha egy komplexebb és több dolgot átfogó tanácsadásra van szükség, a személyes találkozás után a megbeszéltek alapján tudjuk elkezdeni a tervezést amiben látványos moodboard-dal, hangulatkollázzsal szemléltetjük, miként válhat lakása egyedibbé, otthonosabbá az Ön és Családja számára legkedvesebb stílusban, követve a friss irányvonalakat és megtartva a legmagasabb használati értéket.   A kollázst egy árakkal és forrásokkal feltüntetett beszerzési listával egészítjük ki, így készítve elő további lépéseinket a megvalósítás felé, amelyben Megbízónk igénye szerint veszünk részt. Az Ön kérésére 3D látványtervet alkotunk, így megelevenednek a hangulatkollázs elemei, a kivitelezés előtt a helyiségek majdani képe láthatóvá válik. 

A hangulatkollázs elkészítésének díja helyiségenként, egyszeri kiszállással: 40. 000 Ft 

A 3D-látványtervezés és a kivitelezés díjazása egyéni megállapodás szerint történik. 

Home staging / Styling

 Megbízónk kiadásra vagy eladásra szánt ingatlanát vonzóbbá tesszük, növelve az értéket, segítve az értékesíthetőséget. Legfőbb szempont a célzott vásárlóközönség általános ízlésvilágának felismerése és aszerinti enteriőr kialakítása, mindezt a lehető legkedvezőbb költségvetés mellett, időtálló színek használatával és az elképzelésekhez illeszkedő bútorok betervezésével, ami a jövőbeni bérlőnek, tulajdonosnak nagyon jó alapul fog szolgálni a lakás további otthonosabbá tételéhez. A Fővároson kívül élő kedves Megbízóink esetén a helyszíni kiszállás számukra legkedvezőbb, egyedi feltételeit minden esetben egyeztetjük. Budapesti ingatlan esetén a szolgáltatás tartalmaz egy helyszíni kiszállást, látványtervet a megvalósítandó állapotról, és egy beszerzési listát a tervezett falszínekkel, tapétákkal, bútorokkal és további kiegészítőkkel. 

Szolgáltatás díja: 

15 m2-ig 30. 000 Ft /helyiség, 15 m2 felett 40. 000 Ft /helyiség 


Made with Qards